Cautare

3658 de rezultate pentru "lista admisilor la ipj braila" (2.80 secunde)
Nu am cunostiinta ca de la Galati vrea cineva sa demisioneze. ... Liberalul ne-a mai spus si ca cei mai multi dintre cei care au trecut in barca lui Theodor Stolojan sint oameni care, cel mai probabil, nu ar mai fi aparut pe listele PNL la urmatoarele alegeri.
Autoritatile locale din Galati sint cu mult sub nivelul celor din Braila. ... De asemenea politicianul a aratat ca tot in Braila se va construi si aeroportul la care galatenii viseaza de ani de zile.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare.
Pe langa faptul ca este nemultumit de negocierile care s-au facut luni intre reprezentantii Brailei si ai Galatiului pe tema cartierului "Siret", viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea nu intelege de ce reprezentantii PNL nu au fost invitati la aceste discutii.
"A depus si plangere la politie, dar vom face plangere si la Parchet, si la Bucuresti, la Presedintia Romaniei, pentru ca nu avem incredere in institutiile locale si judetene", a spus Nadrag despre patania colegului Nechita.
Democrat-liberalul Marius Necula s-a aratat ieri extrem de nemultumit de situatia care persista de ani buni in cartierul Cantemir si de relatiile tensionate aparute pe aceasta tema intre Galati si Braila.
Dorin Butunoiu Preocupat de sport si infrastructura Atributii Dorin Butunoiu a fost ales consilier judetean din partea Partidului Social Democrat la alegerile din iunie 2008 si activeaza in cea mai mare comisie a Consiliului Judetului:
Principele Radu Duda, candidat independent la alegerile prezidentiale din toamna, afirma ca se va baza pe alegatorii care nu au dorit sa iasa la vot la parlamentarele din 2008.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
Un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate numai in cinci zile, de la debutul campaniei electorale si pana la 14 mai, a anuntat, astazi, ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.
Intoarcerea lui Gabriel Oprea a fost trambitata sambata, in mod oficial, cu prilejul unei conferinte de presa a UNPR Braila.
Unitatea 1 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda s-a oprit ieri, la ora 2.47, prin declansarea automata a sistemului de oprire rapida, din cauza nivelului scazut al apei intr-unul dintre cei patru generatori de aburi.
Termoelectrica intentioneaza sa realizeze o societate mixta pentru conversia pe huila a unui grup la Centrala Braila, firmele interesate de participarea la proiect, cu o valoare estimata la circa 250 de milioane de dolari, avand posibilitatea sa depuna scrisori de intentie pana la mijlocul lui iunie.
Cu toate ca nu toate privatizarile de pana acum s-au dovedit eficiente si in multe cazuri a fost nevoie de o renationalizare urmata de o reprivatizare, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si-a stabilit o strategie pentru anul in curs, care are drept Prioritate 1 vanzarea a 17 pachete majoritare pe care le detine la tot atatea societati comerciale.
De la 1 ianuarie 2007, Guvernul Romaniei nu va mai acorda subventii la incalzire in mod direct populatiei, inlocuind totodata pretul de referinta national cu pretul local.
Reprezentantii fermierilor din judetele Bacau, Braila, Calarasi, Galati, Ilfov, Tulcea si Vrancea s-au intalnit recent la Braila pentru a elabora un memoriu ce va fi inaintat Ministerului Agriculturii, anunta AMOS News.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, aflat simbata intr-o scurta vizita la Galati, a anuntat ca in foarte scurt timp toate porturile din tara aflate in administrarea statului vor trece in proprietatea primariilor municipiilor pe raza carora se afla acestea. Masura face parte din programul de guvernare asumat la inceputul mandatului.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
De asemenea, este de asteptat ca in acest an sa demareze proiectele green-field la companiile private din sectorul de distributie sau de petrol si gaze in capacitati de productie de energie electrica. La ora actuala productia este in mainile statului in proportie de peste 95%.
Inspectorul Rodica Mocanu ne-a declarat ca in mod normal consumatorii ar trebui ca sa se adrese in primul rand operatorului economic si apoi la Protectia Consumatorului, insa de multe ori se intampla pe dos.
google-analytics.com